Meso me 3 hapa
Si Funksionon

Bli Kudo Blini çfarë dëshironi, ne e sjellim tek ju

Gati për të blerë dhe dërguar?

Mjafton të regjistroheni për të marrë menjëherë adresën tuaj në BliKudo. Regjistrohu
Cilët janë

Mallrat e ndaluar

Dërgesat që nuk mund të transportohen ndërkombëtarisht.
Medikamente
Produkte
Bujqësore
Kafshë
Gurë të
cmuar
Biohazard
Kimikate
Lëndë Eksplozive
Armë Zjarri
Lëndë Djegëse
Lule / Bimë
Lojëra Fati
Armë te
Ftohta

* Kafshë / Sende të vjedhura / Drogë / Lendë ekspolozive dhe të djegshme / Armë / Produkte te rrezikshme (substanca acide, helme, lendë radioaktive)

Pyetje të shpeshta

Detyrimet e importit bazohen në Tarifën Doganore të Republikës së Shqipërisë dhe llogariten në përputhje me klasifikimin tarifor të mallrave, sipas të cilit cdo artikull mbi vlerën 22 euro i nënshtrohet tarifave doganore.Lehtësia që ne ofrojmë konsiston në kryerjen e të gjitha veprimeve dhe pagesave doganore në përputhje me ligjin. Në dorëzimin e porosisë, krahas tarifës postare ju paguani edhe detyrimet doganore. Kështu ju shmangni radhët e gjata në banka dhe procedurat e lodhshme të zhdoganimit të mallrave. Me BliKudo ju thjesht blini online dhe prisni porosinë në shtëpinë tuaj.

Si individ në bazë të ligjit ju mund të blini online cdo artikull që nuk e kalon vlerën 1000 euro. Mbi këtë vlerë ju duhet të keni një NIPT.

Nga koha që porosia juaj dorëzohet në magazinën tonë ne na duhen 5 ditë ta sjellim atë tek ju. Këtu përjashtohen ditët e festave zyrtare dhe ditët e pushimit.

Nga koha që porosia juaj dorëzohet në magazinën tonë ne na duhen 5 ditë ta sjellim atë tek ju. Këtu përjashtohen ditët e festave zyrtare dhe ditët e pushimit.

Me blikudo.al përvecëse ju keni mundësinë të blini në platformat më të mëdha botërore të cilat nuk shesin në Shqipëri, ju kurseni shumë edhe duke blerë nga platformat të cilat sjellin produktet e tyre. Aktualisht ardhja e porosive tuaja kushton shpesh herë më shumë sesa vlera e vet produktit. Me blikudo.al ju paguani vetem 10 euro.

Ju mund të porosisni çfarëdolloj artikulli që shitet online pavarësisht peshës dhe përmasave.