Si Funksionon

Blini çfarë dëshironi, ne e sjellim tek ju

Si Funksionon

Nuk jeni të sigurt sa do t’ju kushtojë?

Llogarisini koston e pakos tuaj

Për cdo porosi deri në 2 kg posta kushton 10 euro. Për cdo kg të shtuar çmimi rritet me 2 euro. Kilogrami volumetrik llogaritet: gjatesi cm x gjeresi cm x lartesi cm / 5000

Pesha e pakos tuaj

kg

0kg
60kg
10

Cmimi i pakos 10 EUR

Shpejt dhe Sigurt me

Bli Kudo
Bli Kudo ju jep mundësinë të porosisni online në platformat më të mëdha në të gjithë botën të listuara në faqen tonë dhe të merrni pakot tuaja shpejt dhe sigurt, aty ku ju dëshironi.
100%
  • Lehtësi
  • Shpejtësi
  • Siguri
  • Korrektësi

4256

Përdorues të regjistruar

3279

porosi te kryera

1273

Porosi të dorëzuara

513

Klientë të kënaqur